God morgon!

Det gick inte att lägga upp någonting på bloggen igår kväll av okänd anledning, men jag hade trotts allt ändå inte så mycket smaskigt att berätta. Magen har fortsatt att krångla, jag har gick omkring som en höggravid kvinna och undrade om det kanske var på gång att hända någonting, fick falsklarm och försökte trycka ut, men nej. Det händer ingenting! Aja, det löser sig och smärtorna är ju i alla fall borta! :)

 

Igår var det lektioner som var förhållandevis smärtfria. Dels leddes dem av en av mina favoritlärare, och dels så börjar jag nog vänja mig med hur otroligt segt allting går. Att vänta i fem, femton eller femtio minuter är inte någonting konstigt längre. Jag som alltid har varit väldigt punktlig och tidspesimistisk av mig har ju dock lite svårt att själv ta det lugnt och inte vara så nogran med tider, men det kommer nog det med. Vänta er att jag aldrig kommer vara i tid någonsin igen ;)

 

Efter skolan togs det mest lugnt och gjordes thirty days challenge. Vi har hållit på i tolv dagar nu med lite styrketräning som efter trettio dagar ska sluta med att man klarar av 250 knäböj, 50 armhävningar, 5 minuter plankan och väldanes massa situps vars antal jag inte riktigt kommer ihåg! Igår gick vi dock från planen på hur mycket som skulle göras och satsade stenhårt på plankan. Eftersom det är min absoluta hatövning och jag verkligen alltid känt mig lite extra dålig på just plankan, passade det mig bra och jag var förvånad över de 3, 2, 1,5, 1, och 1 minuterna som jag klarade av. Ska bli kul och se om man kan lyckas pressa det till att bli min favoritövning istället tillslut. Tveksamt! 

 

Igår packades det också av just samma anledning som gör att jag är uppe tidigt på morgonen och skriver. Om en halvtimme bär det av till Bagamojo. Det är en stor kulturstad där det ska vara någon slags festival vars innehåll jag inte riktigt fått klart för mig. Det ska i alla fall bli intressant att se och kul att återigen få möjligheten att besöka lite vatten.

 

Jaja, nu ska det ätas lite frukost! Hörs på söndag eller måndag när jag är tillbaks igen!

Kramkram!

malinstanzania.blogg.se

I den här bloggen kommer du kunna följa mitt livs hittills största äventyr och resa till Tanzania med allt vad det innebär. Ni kommer att få läsa om oundvikliga kulturkrockar, spännande äventyr, personliga tankar, ett annorlunda vardagsliv och mycket mer!

RSS 2.0